زنان باردار آیا می توانند موهای خود را کراتینه کنند؟ عوارض جانبی کراتین مو برای زنان باردار چیست؟ برای پاسخ به این سوالات کافی است این مطلب را مطالعه فرمایید. خانم های زیادی هستند که برای صاف کردن و براق شدن موقتی موهای در زمان بارداری به آرایشگاه ها مراجعه می کنند تا موهای خود را کراتینه کنند و از شر موهای وز و بد حالت خود رها شوند. اینکه کراتینه کردن موها روشی موثر برای درمان موهای آسیب دیده می باشد اما آیا انجام دادن آن در زمان بارداری عوارض جانبی را به همراه نخواهد داشت؟ برای رسیدن با پاسخ آن در ادامه با فروشگاه اینترنتی زلفان همراه باشید تا به بررسی آن بپردازیم.
کراتین مو چیست؟
کراتین پروتئینی است که مو، پوست و ناخن را بوجود آورده و باعث می شود فولیکول های آسیب دیده مو ترمیم شوند. برخی از انواع کراتین نیز فعالیت های سلولی مانند تولید پروتئین و رشد سلولی را تنظیم می کند. کراتینه کردن مو یک روش برزیلی و نیمه دائمی برای صاف کردن موها می باشد که به طور موقت مو را با مخلوط مایع کراتین پوشش می دهد. کراتین مو سبب صافی و براق شدن موهای شما خواهد شد اما باید این را هم بدانید که این مواد حاوی مقدار زیادی فرمالدهید است که علاوه بر مضر بودن برای کسی که موهای خود را کراتینه می کند برای اطرافیان نیز ضرر خواهد داشت به همین خاطر اتحادیه اروپا و کانادا آن را منع کرده اند.
فرمالدهید یکی از مواد شناخته شده برای ایجاد سرطان می باشد. که بیشترین نگرانی در هنگام استفاده از مواد دارای فرمالدهید برای بینی و گلو است. البته هنوز تحقیقات علمی نشان نداده اند که این ماده چقدر در ایجاد سرطان نقش دارد. اما هرچه قدر با این ماده بیشتر سر و کار داشته باشید احتمال ابتلا به سرطان نیز تا همان حد افزایش می یابد. برای داشتن اطلاعات بیشتر و کامل تر در مورد کراتینه می توانید مقاله هر آنچه که باید درباره کراتین و تاثیرات آن در رشد مو بدانید که از سایت زلفان منتشر شده است را مطالعه کنید.
مهمترین عوارض جانبی کراتین مو برای زنان باردار
رسیدگی کردن به موها به طور کلی خطرناک نخواهد بود اما کارشناسان سلامت همیشه توصیه می کنند در هنگام بارداری استفاده کردن از هر نوع ماده شیمیایی با راهنمایی و مراقب لازم باید صورت گیرد. استفاده از کراتین مو برای صاف کردن موها باعث می شود مواد شیمیایی جذب پوست و مو شوند و از این طریق وارد بدن خواهد شد. اما پوست سر مقدار کمی از این مواد را جذب خواهد کرد که احتمال آسیب رساندن به جنین خیلی کم است. این محلول های تثبیت کننده به پوست سر شما شاید در اثر حساسیت آسیب برساند اما بر قسمت های دیگر بدن تأثیری نخواهد داشت.
شواهدی مبنی بر اینکه کراتین مو برای زنان باردار عوارض جانبی و خطری را به همراه نداشته باشد در دست نیست اما باید از هرگونه عمل شیمیایی روی مو تا سه ماه اول بارداری خودداری کنید. تغییراتی هورمونی که در دوران بارداری بوجود می آید امکان دارد حالت موهای شما را نسبت به قبل از آن تغییر دهد پس بهتر است در این دوران به فکر تغییر حالت آن برنیایید. در زیر به برخی از خطرات انجام کراتین مو برای زنان باردار اشاره خواهیم کرد:
- امکان واکنش های آلرژیک به ترکیب مواد شیمیایی موجود در کراتین مو
- در اثر بخارات موادی که کراتین مو را تشکیل می دهند امکان تحریک مخاط و بروز لاک چشم وجود دارد.
- در روش صاف کردن موها از حرارت بالا کمک گرفته می شود که به انتشار گاز سمی فرمالدهید در کراتین خواهد انجامید که در دوران بارداری و شیردهی برای مادر و نوزاد خطرناک خواهد بود و باید این را هم بدانید که همین فرمالدهید از اجزای گلیکوزیال و بیفوریل آزاد می شود.
- به دلیل تغییر در سیستم هورمونی ممکن است کراتین اثر مطلوب را ایجاد نکند و حتی مشکلات آن را نیز زیادتر خواهد کرد.
بهترین کراتینه های موجود در بازار
خوشبختانه امروزه برندهای معتبر زیادی از کشورها مختلفی در زمینه تولید کراتینه، بوتاکس، ریباندینگ و سایر محصولات مراقبتی از مو فعالیت دارند. هرچند که استفاده از کراتینه و مواد شیمیایی در دوران بارداری توصیه نمی شود اما اگر به هر دلیل فرد تمایل به صاف کردن موهای خود داشت می تواند از محصولات بی نظیری همچون کراتین مو فیوس پلاستیکا کادیوو اورجینال، کراتین مو اکو کادیوو eco keratin cadiveu، کراتین کراپلکس گلد (Keraplex Gold) و استفاده کند.
در کل اگر به سلامت خود و جنین تان اهمیت می دهید بهتر است در این دوران به فکر کراتین مو نباشید چرا که متخصصان سلامت حتی استفاده از نرم کننده ها را در این دوران منع می کنند چون امکان آسیب رساندن به پوست سر و ایجاد حساسیت را چند برابر می کند. برای خرید محصولات کراتین مو با مناسب ترین و ارزان ترین قیمت می توانید از طریق فروشگاه زلفان اقدام کنید و یک خرید مطمئن و ارزان را تجربه نمایید.