مقالات آموزشی

آیا ریباندینگ مو در دوران بارداری عوارض دارد؟

آیا ریباندینگ مو در دوران بارداری عوارض دارد؟

یکی از روش هایی که برای صاف کردن موهای آسیب دیده به کار می رود ریباندینگ مو می باشد موهای فر و مجعد شما را به مدت طولانی صاف و درخشان خواهد کرد و ماندگاری بسیاری دارد. روش های بسیاری برای رفع وز و صاف کردن مو وجود داشته که زبری و خشکی مو را برطرف می کند که ریباندینگ مو یکی از آن ها بوده همچنین کراتین مو و بوتاکس مو نیز از دیگر روش های صاف کردن مو می باشد. ریباندینگ نسبت به کراتین روش جدیدتری است و موها را نرم و درخشان کرده و مراقبت از آن را بسیار ساده خواهد کرد و در زمان افراد صرفه جویی می شود. ما در فروشگاه زلفان به شما راجب عوارض ریباندینگ مو در دوران بارداری صحبت خواهیم کرد.

مراقبت لازم پس از ریباندینگ

وقتی موهای خود را ریباندینگ کردید تا سه روز سعی کنید آب با موهای شما تماس نگیرد چون باید مواد روی موها تثبیت شود و موها را باز بگذارید تا موها لخت بماند و حالت خود را در اثر بستن از دست ندهد. در هنگام خواب هم باید مراقب باشید که موها صاف باشد تا از شکنندگی آن ها جلوگیری کنید. بعد از اینکه سه روز از ریباندینگ مو شما گذشت با شامپوی بدون سولفات و نرم کننده مناسب آن را شستشو دهید و دیگر از اتومو و لوازم حرارتی برای موهای خود استفاده نکنید.

تا جایی که امکان دارد موها را به مدت شش ماه رنگ نکنید چون رنگ مو هایلایت کردن به موها آسیب می رساند. پس از ریباندینگ مو به خاطر جلوگیری کردن از موخوره حتما مراقبت های لازم را باید انجام دهید. آب داغ باعث می شود موها دچار خشکی شود و رطوبت خود را از دست بدهد پس بهتر است با آب ولرم یا سرد آن را شستشو داده و به طور منظم از سرم مو استفاده کنید. رژیم غذایی مناسب هم روی سالم ماندن موها تاثیر بسزایی دارد بنابراین از سبزیجات و میوه ها زیاد مصرف نمایید.

مراقبت لازم پس از ریباندینگ

صاف کردن و ریباندینگ مو در دوران بارداری

حالت های مو در همه افراد یکسان نیست بعضی از افراد موهای صاف و لختی دارند و برخی دیگر مجعد و وز است. افرادی که از موهای بسیار فر و وز خود خسته شده اند راه حل های مختلفی برای خوش حالت کردن موها وجود دارد که ریباندینگ مو یکی از روش های جدید برای انجام این کار می باشد. با ریباندینگ کردن موها شما ساختار مو را تغییر می دهید که با کراتین مو و خرید مواد کراتین مو متفاوت می باشد.

پس باید بدانیم که آیا در دوران بارداری این مواد شیمیایی روی جنین تاثیر منفی می گذارد یا نه؟ انجام دادن این کار عواقب منفی و مثبتی می تواند داشته باشد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. در مقاله دیگری از سایت زلفان با عنوان آشنایی با عوارض نانو ریباندینگ مو که باید جدی گرفت منتشر شده است که می تواند اطلاعات بسیار خوبی به کاربران و مصرف کننده ها ارائه کند.

مواد شیمیایی برای صاف کردن مو آیا در دوران بارداری مجاز می باشد؟

کارشناسان سلامت همیشه توصیه می کنند که استفاده از هر نوع مواد شیمیایی در دوران بارداری باید با مراقبت و راهنمایی های لازم صورت بگیرد. مواد هم برای صاف کردن موها مورد استفاده قرار می گیرد از طریق پوست سر جذب بدن خواهد شد و این مقدار بسیار کم است اگر اصول اساسی را در هنگام زدن مواد به موها رعایت کنید پس برای جنین نمی تواند خطر جدی را داشته باشد. این مواد به پوست سر شما اگر حساسیت داشته باشید آسیب می رساند اما بر روی قسمت های دیگر بدن تاثیری ندارد.

البته باید این را هم بگوییم که شواهد زیادی برای بی خطر بودن این مواد هم وجود ندارد. پس حتما تا سه ماه دوم از هرگونه عمل شیمیایی از رنگ کردن گرفته تا ریباندینگ مو و کراتین روی موهای خود جلوگیری کنید. به خاطر تغییرات هورمونی که در دوران بارداری بوجود می آید بهتر است از انجام دادن هرگونه کاری روی موهایتان بپرهیزید. حتی استفاده از برخی نرم کننده ها در این دوران توسط کارشناسان توصیه نمی شود چون بوی شدید آن ها باعث سرگیجه و حالت تهوع خواهد شد. کسانی که دارای موهای آسیب دیده هستند و نمی توانند از ریباندینگ استفاده کنند می توانند با در نظر گرفتن شرایط بارداری خود از مواد محافظتی مانند پروتئین A professional رزگلد استفاده کنند.

پروتئین A professional رزگلد

عوارض دیگر ریباندینگ مو در دوران بارداری

بی شک آلرژی های بسیار در دوران بارداری سراغ شما خواهد آمد که جنین و شما را تحت تاثیر قرار می دهد. یکی از این آلرژی هایی که امکان دارد به سراغ شما بیاید در موقع ریباندینگ مو است که این موضوع می تواند به جنین را هم مورد خطر قرار دهد. پس هنگامی که زایمان کردید بوتاکس مو یا ریباندینگ مو را انجام دهید. ماده ایی که در هنگام خرید بوتاکس مو باید توجه کنید که آیا در ترکیبات آن وجود دارد فرمالدهید بوده چون این ماده بسیار سمی و خطرناک می باشد.

ماده فرمالدهید که بر اثر استنشاق وارد بدن می شود که یکی از عوامل سرطان ریه بوده که این ماده به صورت تدریجی روی بدن شما تاثیر خواهد گذاشت که بیشتر آرایشگرانی که به صورت مداوم با این کار درگیر هستند خطرناک خواهد بود. اما در مورد ریباندینگ مو این قضیه متفاوت می باشد و شما می توانید در دوران بارداری این کار را انجام دهید. در دوران شیردهی نیز اوضاع کاملا فرق دارد چون شما هم می توانید موهای خود را کراتین و هم ریباندینگ کنید و خطری شما را تهدید نخواهد کرد.

نکات مهم راجب عوارض ریباندینگ مو در دوران بارداری

در هنگام بارداری شاید از مدل موهای خود خسته شوید و به فکر صاف کردن آن باشید اما این را به خاطر داشته باشید که تنها راه کراتین مو و یا ریباندینگ مو نمی باشد بلکه با انجام دادن راه های ساده موهای زیبا و درخشانی را برای خود انجام دهید. به طور کلی موادی که به ساقه مو زده می شود خطری ندارد چون ساقه موها بافت مرده بدون رگ خونی می باشد پس خطر اینکه این مواد وارد خون شود و به جنین برسد بسیار پایین خواهد بود که هایلایت کردن یکی از این راه ها است.

اگر موهای بلندی دارید می توانید با کوتاه کردن آن ها مدل موی خود را تغییر دهید. با اتومو و بابلیس هم مدل موهای شما در این دوران تغییر خواهد کرد. نتایج این روش ها موقتی بوده اما شما را از آسیب های مواد شیمیایی دور نگه می دارد. خانم های باردار در این دوران اقدام به هرکاری که می کنید قبل از آن حتما با پزشک خود مشورت نمایید. علاوه بر ریباندینگ استفاده از مواد دیگری مانند کراتین مو فیوس پلاستیکا کادیوو اورجینال، بوتاکس پرفکت لیس و … نیز در هنگام بارداری توصیه نمی شود و لازم است که فرد با دکتر خود مشورت کند.

بوتاکس پرفکت لیس

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *